RECENZJE RESTAURACJI



RESTAURACJA ART

MAVERICKS CRACOW RESTAURACJA KALIFORNIJSKA

 

RAMEN PEOPLE

 

EDO FUSION ASIAN CUISINE NOWE DANIA W MENU

 

FILIPA 18 FESTIWAL FINE DINING WEEK

 



MARCELINO CHLEB I WINO RECENZJA RESTAURACJI

RESTAURACJA WŁOSKA I OPERA RARA ZE SMAKIEM

 

STREFA W TYTANO ZIMOWE MENU

FILIPA 18 FESTIWAL FINE DINING WEEK

 

FOOD&PEOPLE by PASTRAMI DELI NOWA KARTA

 

TRATTORIA GRANDE PIADINA WŁOSKA RESTAURACJA W NOWEJ HUCIE

KUK na BARCE BanglaDish

MIODOWY PIECYK RESTAURANT WEEK OKAZJA DO ŚWIĘTOWANIA

RESTAURACJA CORSE RESTAURANT WEEK OKAZJA DO ŚWIĘTOWANIA

RESTAURACJA QUALITA RESTAURANT WEEK OKAZJA DO ŚWIĘTOWANIA

RESTAURACJA ATRIUM


BAJGLE - ŚNIADANIE W RESTAURACJI SUKIENNICE

HILTON GARDEN INN KRAKOW AIRPORT

ENOTEKA PERGAMIN - RECENZJA

RBG BAR&GRILL JESIENNO-ZIMOWE MENU

SUSHIMI - NOWY SUSHI BAR W KRAKOWIE 

NOVOTEL WARSZAWA AIRPORT - HOTELOWA KUCHNIA "OD KUCHNI"

RESTAURACJA PIEPRZ I SÓL ORAZ DAYLIGHT CLUB W KRAKOWIE - RECENZJA

 

TAO by Zen - Teppanyaki & More

  Restauracja Delight andel's Hotel Cracow - recenzja

 

 

RESTAURACJA VIA OTTA W KRAKOWIE - recenzja

   MIÓD I WINO Restauracja Szlachecka w Krakowie

RESTAURACJA ZIEMIAŃSKA w Krakowie - recenzja

 

   RESTAURACJA HOTELU GRAND SAL **** , Wieliczka

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz