ŻYCIE OD KUCHNI
BLOG LIFESTYLOWY Z DUŻYM ZACIĘCIEM DO GOTOWANIA
Strony
STRONA GLÓWNA
KONTAKT I WSPÓŁPRACA
NASZE KSIĄŻKI I PUBLIKACJE
RELACJE I PODRÓŻE
TORTY
RECENZJE RESTAURACJI
DOM CHLEBEM PACHNĄCY
RECENZJE KSIĄŻEK I FILMÓW
BEZ SOLI
DIETA 1200 KALORII
ALFABETYCZNY SPIS POTRAW
PROJEKT "ON I ONA W KUCHNI"
TEKSTY "SPOŁECZNIE ZAANGAŻOWANE"
KONKURSY NA BLOGU
SYLWESTROWO-IMPREZOWO
BOŻE NARODZENIE
WIELKANOC - PRZEPISY Z JAJEM
GRILLOWE FANTAZJE
RELACJE I PODRÓŻE
BEZPŁATNE PORADY DIETETYCZNE ONLINE NARODOWEGO CENTRUM EDUKACJI ŻYWIENIOWEJ
FOOD FOR CHANGE CHALLENGE - GŁOS Z KRAKOWA
TAJEMNICZA DEGUSTACJA - MAŁOPOLSKA VS TEJO
MISZKULANCJA I PROJEKT NIEPODLEGŁA POLSKA SMAKUJE
IV JESIEŃ ENOLOGICZNA - ZAPROSZENIE NA WYDARZENIE
OKO NA KRAKÓW - ZBLIŻA SIĘ ŚWIĘTO DESIGNU W KRAKOWIE
WAKACJE W HISZPANII I SAŁATKA Z CHORIZO I OŚMIORNICĄ
RESTAURANT WEEK WIOSNA 2018
JASKINIA POSTOJNA
TARG PIETRUSZKOWY DOŁĄCZYŁ DO EARTH MARKET
OPERA RARA ZE SMAKIEM
RIWIERA OPATIJA. CHORWACJA, ISTRIA - CO WARTO ZOBACZYĆ CZĘŚĆ IV
CLIFF JUMPING, PRZYLĄDEK KAMENJAK. CHORWACJA, ISTRIA - CO WARTO ZOBACZYĆ CZĘŚĆ III
AMFITEATR W PULI. CHORWACJA, ISTRIA - CO WARTO ZOBACZYĆ CZĘŚĆ II
CHORWACJA, ISTRIA - CO WARTO ZOBACZYĆ? CZĘŚĆ I - RED CLIFFS
PRAGA - PRZEWODNIK SUBIEKTYWNY
Bieszczady w słońcu i w deszczu - poradnik wędrowca
NIE MARNUJ JEDZENIA, ZDROWIA, CZASU I PIENIĘDZY - AKCJA SPOŁECZNA RADIA KRAKÓW
ALBARINO RIAS BAIXAS DEGUSTACJA HISZPAŃSKICH WIN
DIETA DLA SENIORÓW - WARSZTATY Z FIRMĄ SOKOŁÓW
BYCZA UCZTA CZYLI STOWARZYSZENIE POLSKA EKOLOGIA NA EKOGALI 2017
NIE MARNUJ ZAPROSZENIE NA BEZPŁATNE WARSZTATY KULINARNE
JAK POWSTAJĄ MROŻONKI POLTINO
SZLAK JURAJSKICH WINNIC - PIKNIK INAUGURACYJNY
Z KUCHNI KRÓLOWEJ BONY. JARMARK ŚWIĘTOJAŃSKI.
COPERNICUS FESTIVAL 2017 JAK SMAKUJĄ EMOCJE
LOKALNY ROLNIK GRUPOWE ZAKUPY BEZPOŚREDNIO U ROLNIKÓW
HOLDVÖLGY TOKAJ W KRAKOWIE
ŻARCIE NA KÓŁKACH 2017
ŚLEDZIE Z BORNHOLMU
CHLEB BIO Z PIEKARNI BUCZEK - O DOBRYM CHLEBIE W KRAKOWIE
RESTAURANT WEEK RESTAURACJA MAGNIFICA
PIEC NA ZABŁOCIU
WIOSENNY FESTYN Z POLTINO - POWRÓT DO KRAINY DZIECIŃSTWA
FINE DINING WEEK 2017 RESTAURACJA ZAKŁADKA
JACOB'S CREEK AUSTRALIA W KIELISZKU
ŚWIĄTECZNE SPOTKANIE Z POLTINO
NAJLEPSZE POLSKIE WINA I SERY
TERRA MADRE SLOW FOOD FESTIWAL - ZAPROSZENIE
KAWIARNIA NAKIELNY
RESTAURANT WEEK KRAKÓW TOWARZYSKOŚĆ TO ZDROWIE
III MAŁOPOLSKIE TARGI ŻYWNOŚCI "ZASMAKUJ Z UR" - FOTOREPORTAŻ
II MAŁOPOLSKA JESIEŃ ENOLOGICZNA - INAUGURACJA WYDARZENIA - FOTOREPORTAŻ
ZJEDZ NA POLU MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU - FOTOREPORTAŻ
BAJGLE - ŚNIADANIE W RESTAURACJI SUKIENNICE
RANKING PLAŻ CZYLI KTÓRA PLAŻA JEST NAJPIĘKNIEJSZA NAD BAŁTYKIEM
MARANI SAPERAVI GRUZIŃSKIE WYTRAWNE CZERWONE WINO
GRUZIŃSKIE WINA NA WAKACJE - POZNAJ SMAK GRUZJI
AKADEMIA SMAKU SOKOŁÓW - GARDEN PARTY
ŚWIĘTO GOLONKI PODKARPACKIEJ Z PILZNA
PSTRĄG OJCOWSKI
TAURUS CZYLI GDZIE JEŚĆ W PODRÓŻY
REKORD GUINNESSA - NAJDŁUŻSZA SZARLOTKA NA ŚWIECIE
RESTAURANT WEEK KRAKÓW
KROKUSY I WIOSNA W TATRACH
NA NIEBIESKO DLA AUTYZMU 2016
POLISH VODKA TOUR BO PIĆ TRZA UMIĆ
TAURUS - TRADYCYJNE WĘDLINY I SWOJSKA KIEŁBASA
WINNICA WIELICZKA
RESTAURACJA CAFE ORANŻERIA I POKAZ KULINARNY
WARSZTATY DEKOROWANIA CIASTECZEK DLA DZIECI - FOTOREPORTAŻ
SLOW WINE CZYLI AUTORSKA KOLEKCJA WIN JACKA SZKLARKA I KRAKO SLOW WINES
ENOTEKA PERGAMIN RECENZJA RESTAURACJI
KAMPANIA NA RZECZ OCHRONY RÓŻNORODNOŚCI BIOLOGICZNEJ MÓRZ I OCEANÓW - WARSZTATY KULINARNE
DEGUSTACJA WIN BODEGAS TORO ALBALA
CAGLIARI - EVENT PROMUJĄCY MIASTO I TURYSTYCZNY REGION
RBG BAR&GRILL JESIENNO-ZIMOWE MENU
MAŁOPOLSKA JESIEŃ ENOLOGICZNA 2015 - PODSUMOWANIE
SUSHIMI - NOWY SUSHI BAR W KRAKOWIE
WINNICA SREBRNA GÓRA - WINOBRANIE 2015
FINAŁ 11-TEGO MAŁOPOLSKIEGO FESTIWALU SMAKU W KRAKOWIE
WPŁYŃ NA WOLNĄ WODĘ, WODA WOLNA OD BUTELEK
11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU PÓŁFINAŁ W STARYM SĄCZU
11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU PÓŁFINAŁ W TARNOWIE
CHATA NAD WISŁOKIEM I KIERMASZ RĘKODZIEŁA
SANTE - FABRYKA W SOBOLEWIE OKIEM BLOGERA
11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU - PÓŁFINAŁ W WADOWICACH
11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU - PÓŁFINAŁ W OŚWIĘCIMIU
FESTIWAL KOLORÓW W KRAKOWIE
INAUGURACJA LETNIEGO SEZONU TURYSTYCZNEGO W MAŁOPOLSCE
COSA NOSTRA - NOWE MENU
PIZZA RODEM Z HELL'S KITCHEN - FOTORELACJA Z WARSZTATÓW KULINARNYCH
OGRÓD BOTANICZNY - MAGICZNE SPACERY W KRAKOWIE
GRUZJA W KIELISZKU, DEGUSTACJA WIN - FOTOREPORTAŻ
WIELKANOCNY MAŁOPOLSKI SMAK - FOTOREPORTAŻ
MAŁOPOLSKIE ZWYCZAJE WIELKANOCNE
NOVOTEL WARSZAWA AIRPORT - fotorelacja z wizyty i warsztatów kulinarnych
WARSZTATY KUCHNI ŻYDÓW MAROKAŃSKICH - FOTOREPORTAŻ
GALICYJSKA SZKOŁA SMAKU - warsztaty baristyczne
Hotel GACA SPA - blogerzy w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą - fotorelacja
WIGILIJNY MAŁOPOLSKI SMAK
OBWARZANKI KRAKOWSKIE - nocna wyprawa do wytwórni Roberta Lewandowskiego
WSPÓLNE GOTOWANIE - WARSZTATY KULINARNE ZE ZBIGNIEWEM KURLETO
SUSHI i SAKE - WARSZTATY W ZEN SUSHI BAR & JAPANESE RESTAURANT
Warsztaty fotograficzo-stylizacyjne z firmą MALMA - fotoreportaż
ROBERT MAKŁOWICZ - relacja ze spotkania podczas Terra Madre Slow Food Festiwal
Wojciech Modest Amaro - relacja ze spotkania podczas Terra Madre Slow Food Festiwal w Krakowie
Relais & Châteaux Gourmet Festival 2014 w Hotelu Copernicus
WAŃCZYKÓWKA i warsztaty serowarskie
WIELKIE ZATORSKIE ŻNIWA KARPIOWE 2014
MAŁOPOLSKA TRASA SMAKOSZY - "SMAKI SĄDECCZYZNY"
XX Charsznickie Dni Kapusty i bicie Rekordu Guinnessa w gotowaniu największego bigosu na świecie
TAO by Zen - Teppanyaki & More RELACJA Z KULINARNEGO POKAZU
Reklamy na blogach i recenzja platformy Reach Blogger
Bieszczady w słońcu i w deszczu - poradnik wędrowca
JAK ROZPĘTAŁAM AFERĘ MIĘSNĄ
CAMEMBERT PANIEROWANY czyli jak jadają blogerzy na najlepszym polu namiotowym w Bieszczadach
FRANCUSKIE SPECJAŁY W SAMYM SERCU PRAGI
PRAGA - PRZEWODNIK SUBIEKTYWNY
Szlak na Kasprowy Wierch
GRILLOWE INSPIRACJE - warsztaty grillowe z firmą Kamis
Najedzeni Fest SLOW FOOD - MAM ZASTRZEŻENIA DO IMPREZY !!!
NA NIEBIESKO DLA AUTYZMU
WARSZTATY W PIRI PIRI - MAKARON W ROLI GŁÓWNEJ
Ganesh - prawdziwy smak indyjskiej kuchni
NAJEDZENI FEST - KARNAWAŁOWA EDYCJA
Afrodyzjaki w kuchni - fotorelacja z warsztatów w restauracji Piri Piri
TARG ZDROWO DOMOWO w Krakowie
zupa od św.Alberta - zupa od serca
Wiedeń, "
FLAYING JEWELS "
czasem motyle w brzuchu, a czasem na ramieniu...
Targi Bożonarodzeniowe w Krakowie i Wigilijny Małopolski Smak
Festiwal Kulinarny "Święto Smaku" w Krakowie
targi produktów lokalnych
Plac Imbramowski i ciasto z owocami
właściwości miodu ; DESTRUKCYJNE ZAŁAMANIE KOLONII i relacja z XIII Biesiady Pszczelarskiej w Niepołomicach
Brak komentarzy:
Publikowanie komentarza
Strona główna
Subskrybuj:
Posty (Atom)
Brak komentarzy:
Publikowanie komentarza