TRYB JASNY/CIEMNY

BOŻE NARODZENIE

KAPUSTA Z GROCHEM I GRZYBAMI

 

 

MAKOWY TORT ŚWIĄTECZNY

PIEROGI Z SUSKĄ SECHLOŃSKĄ

PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI


FIZOŁY ZE ŚLIWKAMI - WIGILIA W MAŁOPOLSCE


GRZYBOWA ZUPA WIGILIJNA


GOŁĄBKI WIGILIJNE


KARP SMAŻONY WIGILIJNY


BARSZCZ WIGILIJNY


USZKA DO WIGILIJNEGO BARSZCZU


PRZEKŁADANIEC KRAKOWSKI 

 



TARTA MAKOWA


PIERNIK ŚWIĄTECZNY Z POWIDŁEM ŚLIWKOWYM


KOMPOT Z SUSZU, SUSKA SECHLOŃSKA I HISTORIA PEWNEJ JABŁONI


SPRAWIANIE I FILETOWANIE KARPIA


WIGILIJNA SAŁATKA ŚLEDZIOWA Z ORZECHAMI WŁOSKIMI

 

PIERNIKOWE ABC - OD CIASTA DO DEKOROWANIA


WĘDZONY KARP ZATORSKI W CIEŚCIE KRUCHO-DROŻDŻOWYM

KUTIA MAŁOPOLSKA






ŚLEDŹ W ŚMIETANIE - CZYLI MAGICZNE ŚLEDZIE BABCI IRENY

PASZTET DZIADKA TADKA

ŚLEDŹ W OLEJU

ŚLEDZIE W MUSZTARDOWYM SOSIE







SERNIK ŚWIĄTECZNY



KARP W GALARECIE PO ŻYDOWSKU








DIETETYCZNA RYBA PO GRECKU








PIERNIKI Z "WITRAŻEM"








KRAKOWSKI JARMARK BOŻONARODZENIOWY








CIASTO NA PIERNICZKI









PIERNICZKI - WERSJA 1








PIERNICZKI - WERSJA 2









Komentarze

SEZONOWA KUCHNIA

STYCZEŃ

LUTY

MARZEC

KWIECIEŃ

MAJ

CZERWIEC

LIPIEC

SIERPIEŃ

WRZESIEŃ

PAŹDZIERNIK

LISTOPAD

GRUDZIEŃ

KOLORY W KUCHNI

WIELOBARWNIE

BIAŁY

CZERWONY

FIOLETOWY

POMARAŃCZOWY

ZIELONY

ŻÓŁTY

POLECANE ARTYKUŁY

Polecane posty

instagram @zycie_od_kuchni

Copyright © ŻYCIE OD KUCHNI