BOŻE NARODZENIE
KAPUSTA Z GROCHEM I GRZYBAMI
MAKOWY TORT ŚWIĄTECZNY
PIEROGI Z SUSKĄ SECHLOŃSKĄ
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
FIZOŁY ZE ŚLIWKAMI - WIGILIA W MAŁOPOLSCE
GRZYBOWA ZUPA WIGILIJNA
GOŁĄBKI WIGILIJNE
KARP SMAŻONY WIGILIJNY
BARSZCZ WIGILIJNY
USZKA DO WIGILIJNEGO BARSZCZU
PRZEKŁADANIEC KRAKOWSKI
TARTA MAKOWA
PIERNIK ŚWIĄTECZNY Z POWIDŁEM ŚLIWKOWYM
KOMPOT Z SUSZU, SUSKA SECHLOŃSKA I HISTORIA PEWNEJ JABŁONI
SPRAWIANIE I FILETOWANIE KARPIA
WIGILIJNA SAŁATKA ŚLEDZIOWA Z ORZECHAMI WŁOSKIMI
PIERNIKOWE ABC - OD CIASTA DO DEKOROWANIA
WĘDZONY KARP ZATORSKI W CIEŚCIE KRUCHO-DROŻDŻOWYM
KUTIA MAŁOPOLSKAŚLEDŹ W ŚMIETANIE - CZYLI MAGICZNE ŚLEDZIE BABCI IRENY
PASZTET DZIADKA TADKA
ŚLEDZIE W MUSZTARDOWYM SOSIE
SERNIK ŚWIĄTECZNY
KARP W GALARECIE PO ŻYDOWSKU
DIETETYCZNA RYBA PO GRECKU
PIERNIKI Z "WITRAŻEM"
KRAKOWSKI JARMARK BOŻONARODZENIOWY
CIASTO NA PIERNICZKI
PIERNICZKI - WERSJA 1
PIERNICZKI - WERSJA 2
Komentarze
Prześlij komentarz