RELACJE I PODRÓŻE


CLIFF JUMPING, PRZYLĄDEK KAMENJAK. CHORWACJA, ISTRIA - CO WARTO ZOBACZYĆ CZĘŚĆ III


AMFITEATR W PULI. CHORWACJA, ISTRIA - CO WARTO ZOBACZYĆ CZĘŚĆ II

 

CHORWACJA, ISTRIA - CO WARTO ZOBACZYĆ? CZĘŚĆ I - RED CLIFFS


SZLAK JURAJSKICH WINNIC - PIKNIK INAUGURACYJNY


 

Z KUCHNI KRÓLOWEJ BONY. JARMARK ŚWIĘTOJAŃSKI.

 

COPERNICUS FESTIVAL 2017 JAK SMAKUJĄ EMOCJE

 

 

LOKALNY ROLNIK GRUPOWE ZAKUPY BEZPOŚREDNIO U ROLNIKÓW

HOLDVÖLGY TOKAJ W KRAKOWIE

 

ŻARCIE NA KÓŁKACH 2017

ŚLEDZIE Z BORNHOLMU

 

CHLEB BIO Z PIEKARNI BUCZEK - O DOBRYM CHLEBIE W KRAKOWIE 

RESTAURANT WEEK RESTAURACJA MAGNIFICA

 

PIEC NA ZABŁOCIU

 

WIOSENNY FESTYN Z POLTINO - POWRÓT DO KRAINY DZIECIŃSTWA

 


FINE DINING WEEK 2017 RESTAURACJA ZAKŁADKA

 

JACOB'S CREEK AUSTRALIA W KIELISZKU

 

 

ŚWIĄTECZNE SPOTKANIE Z POLTINO

 

 

NAJLEPSZE POLSKIE WINA I SERY

 

TERRA MADRE SLOW FOOD FESTIWAL - ZAPROSZENIE

KAWIARNIA NAKIELNY

 

RESTAURANT WEEK KRAKÓW TOWARZYSKOŚĆ TO ZDROWIE

 

III MAŁOPOLSKIE TARGI ŻYWNOŚCI "ZASMAKUJ Z UR" - FOTOREPORTAŻ

 

II MAŁOPOLSKA JESIEŃ ENOLOGICZNA - INAUGURACJA WYDARZENIA - FOTOREPORTAŻ

 

ZJEDZ NA POLU MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU - FOTOREPORTAŻ

BAJGLE - ŚNIADANIE W RESTAURACJI SUKIENNICE

RANKING PLAŻ CZYLI KTÓRA PLAŻA JEST NAJPIĘKNIEJSZA NAD BAŁTYKIEM

 

MARANI SAPERAVI GRUZIŃSKIE WYTRAWNE CZERWONE WINO

 

GRUZIŃSKIE WINA NA WAKACJE - POZNAJ SMAK GRUZJI

AKADEMIA SMAKU SOKOŁÓW - GARDEN PARTY

 

ŚWIĘTO GOLONKI PODKARPACKIEJ Z PILZNA

PSTRĄG OJCOWSKI

TAURUS CZYLI GDZIE JEŚĆ W PODRÓŻY 

REKORD GUINNESSA - NAJDŁUŻSZA SZARLOTKA NA ŚWIECIE

 

RESTAURANT WEEK KRAKÓW

 

KROKUSY I WIOSNA W TATRACH

NA NIEBIESKO DLA AUTYZMU 2016

POLISH VODKA TOUR BO PIĆ TRZA UMIĆ

TAURUS - TRADYCYJNE WĘDLINY I SWOJSKA KIEŁBASA

WINNICA WIELICZKA

 

RESTAURACJA CAFE ORANŻERIA I POKAZ KULINARNY

 

WARSZTATY DEKOROWANIA CIASTECZEK DLA DZIECI - FOTOREPORTAŻ

 

SLOW WINE CZYLI AUTORSKA KOLEKCJA WIN JACKA SZKLARKA I KRAKO SLOW WINES 

 ENOTEKA PERGAMIN RECENZJA RESTAURACJI

KAMPANIA NA RZECZ OCHRONY RÓŻNORODNOŚCI BIOLOGICZNEJ MÓRZ I OCEANÓW - WARSZTATY KULINARNE

DEGUSTACJA WIN BODEGAS TORO ALBALA

 

CAGLIARI - EVENT PROMUJĄCY MIASTO I TURYSTYCZNY REGION

RBG BAR&GRILL JESIENNO-ZIMOWE MENU

MAŁOPOLSKA JESIEŃ ENOLOGICZNA 2015 - PODSUMOWANIE

SUSHIMI - NOWY SUSHI BAR W KRAKOWIE

WINNICA SREBRNA GÓRA - WINOBRANIE 2015

 

FINAŁ 11-TEGO MAŁOPOLSKIEGO FESTIWALU SMAKU W KRAKOWIE

WPŁYŃ NA WOLNĄ WODĘ, WODA WOLNA OD BUTELEK

11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU PÓŁFINAŁ W STARYM SĄCZU

11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU PÓŁFINAŁ W TARNOWIE

CHATA NAD WISŁOKIEM I KIERMASZ RĘKODZIEŁA

 

 

 

 

 

 

SANTE - FABRYKA W SOBOLEWIE OKIEM BLOGERA

11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU - PÓŁFINAŁ W WADOWICACH

 

11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU - PÓŁFINAŁ W OŚWIĘCIMIU

 

FESTIWAL KOLORÓW W KRAKOWIE

INAUGURACJA LETNIEGO SEZONU TURYSTYCZNEGO W MAŁOPOLSCE

COSA NOSTRA - NOWE MENU

PIZZA RODEM Z HELL'S KITCHEN - FOTORELACJA Z WARSZTATÓW KULINARNYCH

OGRÓD BOTANICZNY - MAGICZNE SPACERY W KRAKOWIE

GRUZJA W KIELISZKU, DEGUSTACJA WIN - FOTOREPORTAŻ

WIELKANOCNY MAŁOPOLSKI SMAK - FOTOREPORTAŻ

MAŁOPOLSKIE ZWYCZAJE WIELKANOCNE

NOVOTEL WARSZAWA AIRPORT - fotorelacja z wizyty i warsztatów kulinarnych 

WARSZTATY KUCHNI ŻYDÓW MAROKAŃSKICH - FOTOREPORTAŻ

GALICYJSKA SZKOŁA SMAKU - warsztaty baristyczne

Hotel GACA SPA - blogerzy w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą - fotorelacja

 

WIGILIJNY MAŁOPOLSKI SMAK

OBWARZANKI KRAKOWSKIE - nocna wyprawa do wytwórni Roberta Lewandowskiego


WSPÓLNE GOTOWANIE - WARSZTATY KULINARNE ZE ZBIGNIEWEM KURLETO

SUSHI i SAKE - WARSZTATY W ZEN SUSHI BAR & JAPANESE RESTAURANT


Warsztaty fotograficzo-stylizacyjne z firmą MALMA - fotoreportaż



Wojciech Modest Amaro - relacja ze spotkania podczas Terra Madre Slow Food Festiwal w Krakowie

Relais & Châteaux Gourmet Festival 2014 w Hotelu Copernicus


WAŃCZYKÓWKA i warsztaty serowarskie


WIELKIE ZATORSKIE ŻNIWA KARPIOWE 2014


MAŁOPOLSKA TRASA SMAKOSZY - "SMAKI SĄDECCZYZNY"



TAO by Zen - Teppanyaki & More RELACJA Z KULINARNEGO POKAZU




Bieszczady w słońcu i w deszczu - poradnik wędrowca

 

 

 

JAK ROZPĘTAŁAM AFERĘ MIĘSNĄ


FRANCUSKIE SPECJAŁY W SAMYM SERCU PRAGI



PRAGA - PRZEWODNIK SUBIEKTYWNY







Szlak na Kasprowy Wierch


GRILLOWE INSPIRACJE - warsztaty grillowe z firmą Kamis


Najedzeni Fest SLOW FOOD - MAM ZASTRZEŻENIA DO IMPREZY !!!

 

 

NA NIEBIESKO DLA AUTYZMU

 


WARSZTATY W PIRI PIRI - MAKARON W ROLI GŁÓWNEJ



Ganesh - prawdziwy smak indyjskiej kuchni

 

NAJEDZENI FEST - KARNAWAŁOWA EDYCJA


Afrodyzjaki w kuchni - fotorelacja z warsztatów w restauracji Piri Piri

TARG ZDROWO DOMOWO w Krakowie

 

 

 

zupa od św.Alberta - zupa od serca

 

Wiedeń, "FLAYING JEWELS "

czasem motyle w brzuchu, a czasem na ramieniu...


Targi Bożonarodzeniowe w Krakowie i Wigilijny Małopolski Smak

 

 

 

Festiwal Kulinarny "Święto Smaku" w Krakowie

 

 

targi produktów lokalnych

 

 

 

Plac Imbramowski i ciasto z owocami

  

właściwości miodu ; DESTRUKCYJNE ZAŁAMANIE KOLONII i relacja z XIII Biesiady Pszczelarskiej w Niepołomicach

 

 

 

 

 

 

 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz